Medencefedések

KÖZÉP-MAGAS MEDENCEFEDÉSEK

Látványos, esztétikus és praktikus.
Ezekkel a jelzőkkel jellemzik vásárlóink
a közép-magas medencefedések 3 népszerű típusát.
A 3 modell lehetővé teszi, hogy a család
a medencét teljes körűen használhassa
a csúcsszezonon kívüli hónapokban is.

LAPOS MEDENCEFEDÉSEK

Kertje rejtekében diszkrét eleganciával bújik meg medencéje lapos medencefedése. A Polishop ebben a kategóriában 3 kiváló minőségű modellt vonultat fel Önnek, melyek kosaraik íveltségében különböznek. Válassza a kertje stílusához leginkább illeszkedőt!

A lapos medencefedések között a modern eleganciát, a kor minimál design-ját visszaadó, trendkövető típusunk a Hexa. Sarkított, szögletes formája határozott vonalvezetése stabilitást tükröz. Ez az a kialakítás, aminek köszönhetően akár már mindössze 36 cm-es magasságtól is kivitelezhető.

A lapos medencefedések egyik kedvelt típusa a Sky. Alig észrevehető magasságával a kert diszkrét elemét jelenti. A visszafogott eleganciát az enyhén ívelt kosár testesíti meg. Könnyen használható, praktikus darab, jó választás azoknak, akik egy kisebb kertbe tervezik, kevésbé feltűnő medencéjükhöz.

A SKY Plus a lapos medencefedések egyik kedvelt típusa, diszkréten elegáns eleme a kertnek. Kosara enyhén ívelt, így alig észrevehető. Könnyen használható, praktikus modell. Sajátossága, hogy kérhető sín nélküli kivitelben, vagy egy oldali sínnel is. Nagyon jó választás azoknak, akik egy kisebb kertbe tervezik.

Könnyed, légies formája egy finoman gondozott kert diszkrét alkotóeleme lehet. A kosárformája szuper laposan ívelt, épp ettől válik olyan lággyá, ám mégis stabilan tartóssá.

ALACSONY MEDENCEFEDÉSEK

A legkedveltebb, legnépszerűbb medencefedések az alacsony fedések, melyek magasságuk miatt már észrevehető hozzátartozói a kertnek, emelik annak finom eleganciáját, miközben a téliesített medence használatához is hozzájárulnak kényelmi funkcióikkal. Ez a magasság lehetőséget ad a medencében egy kis játékra, labdázásra, gyerekeknek akár vízbe ugrálásra is. Ismerje meg a kategória 2 modelljét: a Basic és Comet típusainkat!

Ez a modellünk az egyik legkeresettebb alacsony medencefedés. Kialakítása nem csak esztétikus és praktikus, hanem árában is tökéletesen arányos az általa biztosított funkcionális előnyökkel. A Basic magassága már lehetővé teszi a medencetér jobb kihasználtságát: így egy kis játékot, vagy labdázást is a vízben akár a csúcsszezonon túli hónapokban is.

A Comet alacsony medencefedés is a legnépszerűbb modellek közé tartozik. Kialakítása, kosárformája lehetővé teszi az extrém széles medencék stabil fedését, védelmét és hőszigetelését is egész évben. A medencetérben kiváló térkihasználást biztosít. Ajánlott kisgyerekes családok kertjébe is, mert nem csak a kialakítása támogatja a funkcionális elvárásokat, hanem árban is kedvezőbb megoldások közé sorolják.

KÖZÉP-MAGAS MEDENCEFEDÉSEK

Ha a csúcsszezont kissé meghosszabbítva, akár az év 5-7 hónapjában is szeretné kihasználni kerti medencéje kényelmét, akkor válasszon a közép-magas medencefedések 3 típusa közül, melyek ezt az igényt némi kiegészítéssel már képesek kiszolgálni. Praktikusak, hiszen választható magasságukkal, már teljes körű medencehasználatot tesznek lehetővé. Esztétikusak és elegánsak is, miközben ár-érték arányuk az általuk betöltött funkciókkal nagyon kedvezőek is.

A Classic közép-magas medencefedés a maga egyszerű, köríves, klasszikus kialakításával harmonikus és esztétikus kiegészítője a kertnek. A magassága kellő lehetőséget biztosít a medencetér kihasználtságának és kényelmet ad ahhoz, hogy a kinti fürdési szezont meghosszabbíthassa a család az évben. Kifejezetten ajánljuk azoknak, akiknek nagy kertje van, sok zölddel és ahol a medencetérből kellemes kilátás nyílik akár a kertre, akár a közeli természetre, akár egy városi panorámára a polikarbonát medencefedésen keresztül.

A közép-magas medencefedések közé tartozó Neptune-t a maximális funkcionalitás és praktikusság jellemzi. A kialakítása zárt állapotban is lehetővé teszi a medence teljes kihasználását. A medence fedés formája ízléses, harmonikus, elegáns és könnyed.

A Comet Plus medencefedés egy magasított, tágas előtérrel rendelkezik a Comet modellhez képest, így lehetőséget teremt a medencéhez társított egyéb funkciókra is. Helyet kaphat itt egy szauna, egy jakuzzi, egy pihenőrész, bármi, amelyek tovább növelik a SPA élményeket a család számára kertben az év több hónapjában is.

A Classic Plus medencefedés egy magasított, tágas előtérrel rendelkezik a Classic modellhez képest, így lehetőséget teremt a medencéhez társított egyéb funkciókra is. Helyet kaphat itt egy szauna, egy jakuzzi, egy pihenőrész, bármi, amelyek tovább növelik a SPA élményeket a család számára kertben az év több hónapjában is.

MAGAS MEDENCEFEDÉSEK

Otthonos térkihasználás, maximális praktikusság, kényelem, és persze védelem a medence és vize számára. Ez az 4 jelző, ami ezt a 4 magas medencefedés modellt leírhatja. A magas medencefedések már lehetővé teszik azt is, hogy Ön a medence szélén kényelmesen elsétálhasson. A kertben pedig esztétikus vonalvezetésük, elegáns desing-juk, különleges hangulatot áraszt.

A magas medencefedések egyik legnagyszerűbb formájú, szimmetrikus kialakítású modellje a Jupiter. A magassága és kosara íveltsége a medencetér teljes kihasználhatóságát biztosítja, miközben csodás kilátást enged a csillagos égboltra, a téli tájra, az őszi kertre, vagy más panorámákra a polikarbonát medencefedés. A Jupiter biztosította térben öröm a játék, az úszás, a labdázás, így teljes az élmény a család számára a medencében.

A Triton magas medencefedés az aszimmetrikus formájával nem csak különleges, trendi és modern kiegészítője a kertnek, hanem kényelmes közlekedési lehetőséget is teremt a medence partján. A különleges medence fedés a medencét látványosabbá teszi, elegánsabbá, korszerűbbé pusztán azzal a lágy, lefelé ívelő vonalvezetéssel, ami az aszimmetriából ered.

A Delta magas medencefedés szintén aszimmetrikus formát kapott, melyet az íves lágy vonalak mellett a sarkított, szögletes szélek törnek meg. Harmóniáját épp e kettősség adja. Az aszimmetrikus medence fedés kialakítás lehetővé teszi a medence szélén való közlekedést a zárt térben is, így ideális és otthonos belső teret nyújt a családi fürdőzések számára az év nagy részében.

A magas medencefedések között a Space kialakítása adja a legmarkánsabb formát, ami így ránézésre is stabilitást biztosít a szerkezetnek. Robosztus, szögletes vonalvezetése, trapéz formája talán a legjobb térkihasználást adja a medencének minden modellünk közül. Ez a medence fedés magasság és forma lehetővé teszi a kényelmes közlekedést a medence szélén, vagy akár a megfelelő pihenők kialakítását is.

TERASZ ÉS SPA MEDENCEFEDÉSEK

Téli kertje vagy teraszon lévő medencéje számára ideális kihasználási lehetőséget biztosítanak Supreme és Corner modelljeink. Falhoz erősített, aszimmetrikus formájuk kifejezetten emeli a terasz vagy kert idilljét, otthonosságát és üdébb, vidámabb teret hoz létre. Formaviláguk jól tükrözi a trendet, klasszikusan elegáns, praktikus, esztétikus és elegáns is.

A Supreme a terasz medencefedések egyik modellje, melynek aszimmetrikus formája, ívelt, lágy vonalvezetése, kerekített formái eleganciát, finomságot kölcsönöznek a terasznak. Ez a medencefedés kiválóan alkalmas medence-, jakuzzi vagy egy csodás téli kert fedésére is.

A Corner a terasz medencefedések szögletesebb vonalú változata. Formája markáns, robosztus, így stabilitást tükröz, így erőteljes meghatározó eleme lehet a terasznak. Kiválóan alkalmas medence, jakuzzi, vagy akár egy szép zöld télikert fedésére is. A terasz fedés egész évben tágas, napos, fényes belső teret biztosít, ahol jó időt tölteni.

A SPA medencefedés kisebb kör alakú medencék vagy jakuzzik fedésére alkalmas. Kör alapú, kupolaszerű formája kedves külsőt nyújt, a kert számára pedig egy izgalmas hangulatú kiegészítést. A nyitáshoz elemei 180 fokban forognak körbe.

KÉRJEN INGYENES ÁRAJÁNLATOT

Néhány adat megadásával kérje egyedi, a saját igényeire szabott ajánlatunkat.