Méretek

MELYIK MÉRETŰ BIG GREEN EGG A LEGJOBB NEKEM?

Talán nehéz eldönteni, hogy melyik méretű Big Green Egg a legjobb választás neked, de a felhasználási igények, a család és a baráti kör nagysága a leginkább meghatározó. Az egyes tojásoknál megnézheted, hogy hozzávetőlegesen mekkora kapacítással rendelkeznek, ez természetesen tovább növelhető a kiEGGészítőinkkel. Ha még mindig nem vagy biztos a dolgodban, kérdezz meg minket bátran, nagyon szívesen segítünk!


MINI – nagy öröm kis csomagban

Kis méretének és súlyának köszönhetően a Mini Tojást magával viheti sátorozni, piknikezni vagy akár hajókázni, és közben jóllakathat akár négy személyt is. Ugyanakkor éttermi konyhák is előszeretettel használják kisebb à la carte fogások készítéséhez.

Rács átmérő : Ø 25 cm
Sütőfelület : 507 cm²
Súly : 17 Kg
Magasság : 43 cm

MINIMAX – apró ajándék maximális teljesítménnyel

A MiniMax magassága megegyezik a Mini Tojáséval, sütőrácsának átmérője viszont akkora, mint a Small Tojásé, így a MiniMax magába tömörít mindent, ami a maximális teljesítményhez kell. Magassága miatt ideális asztali használatra, viszonylag kis súlya miatt pedig kényelmesen hordozható termék. Ez a multifunkciós modell igazi kincs akár a kertben, akár otthonától távol szeretné használni.

Rács átmérő : Ø 33 cm
Sütőfelület : 856 cm²
Súly : 28 Kg
Magasság : 49 cm

SMALL – kis tűzhely nagy ízekhez

Amilyen kicsi, olyan sok lehetőséget kínál. Könnyedén készíthet vele finom fogásokat négy-hat személyre, süthet benne töltött csirkét vagy egy egész neckendet. Ezt a modellt kényelmesen használhatja teraszon vagy akár erkélyen is.

Rács átmérő : Ø 33 cm
Sütőfelület : 856 cm²
Súly : 36 Kg
Magasság : 61 cm

MEDIUM – közös élmény a családdal és a barátokkal

A Medium Tojás méretéből adódóan fantasztikusan sokoldalú. Képes mindarra, amire a többi modell, a ConvEGGtor indirekt sütőkővel valódi téglakemenceként használhatja, alacsony hőmérsékleten süthet, vagy akár füstölhet is benne. A Medium Tojásban használhatja az Dutch Oven Öntöttvas lábost és a lapos pizza követ is.

Rács átmérő : Ø 38 cm
Sütőfelület : 1.140 cm²
Súly : 51 Kg
Magasság : 72 cm

LARGE – ihletés az ízlelőbimbók ezreinek

A Large Tojás a legnépszerűbb méret mindazok körében, akik könnyedén szeretnének valami fenségeset sütni családjuknak, barátaiknak vagy akár a legkényesebb ízlésű vendégseregnek. A sütőrács mérete megengedi, hogy egyszerre készíthessen benne nagy mennyiségű finomságot, a Félhold-kiegészítők pedig segítenek még jobban kihasználni a teret.

Rács átmérő : Ø 46 cm
Sütőfelület : 1688 cm²
Súly : 73 Kg
Magasság : 84 cm

XLarge – kulináris gyönyör csapatnyi embernek

Az Xlarge Tojással rendszeresen vendégelhet meg nagyobb társaságokat – barátokat vagy éttermi vendégeket. Egyéb érdemei mellett méretei lehetővé teszik, hogy egy nagyobb csoport minden tagja egyszerre ülhessen asztalhoz.

Rács átmérő : Ø 61 cm
Sütőfelület : 2.919 cm²
Súly : 99 Kg
Magasság : 78 cm

XXLarge – valódi ínyencek nagyszabású összejöveteleihez

Az XXLarge Tojás a legnagyobb Big Green Egg modell. Nincs ehhez fogható termék a hasonló kerámiasütők között, az XXLarge óriási belsejében akár több fogás készülhet egy időben. Tudja mindazt, amit a kisebb modellek, így grillezhet, süthet, párolhat, füstölhet és lassú tűzön süthet benne, sok-sok finomságot egyszerre.

Rács átmérő : Ø 74 cm
Sütőfelület : 4.336 cm²
Súly : 222 Kg
Magasság : 100 cm


Tel: +36-70/ 391-28-61

Facebook.com : Big-Green-Egg-Tapolca